Zorg om zorg: debat over de effecten van de veranderingen in de zorg

Mensen in het land maken zich grote zorgen over de effecten van de veranderingen in de Zorg. De Amsterdamse afdelingen Centrum, West en Zuid van de Partij van de Arbeid organiseren daarom een debatavond op maandag 1 december over de zorg met onder andere PvdA Tweede Kamerlid John Kerstens en PvdA-woordvoerder zorg in de gemeente Amsterdam Maarten Poorter.

Lees verder

Volkshuisvesting: een politieke salon

Volkshuisvesting: een bloeiperiode van 1990-2008 en een diepe crisis van 2008-2015; wel of geen herstel in zicht in de periode 2015-2020? Welke kansen en dreigingen komen op ons af en zullen we moeten inkoppen of tackelen?

Op vrijdagavond 28 november organiseert de Bestuurskring Amsterdamse Regio (BAR) een politieke salon over de volkshuisvesting in Broedplaats De Vlugt (gevestigd naast het Van Eesterenmuseum), Start 20:00, inloop vanaf 19:30.

Lees verder

Sail blijft toegankelijk voor alle Amsterdammers

IJMUIDEN-SAIL-PARADE

Ook SAIL 2015 zal toegankelijk blijven voor alle Amsterdammers. Het college van wethouders heeft toegezegd zich daar sterk voor te maken naar aanleiding van vragen van PvdA Amsterdam. Eerdere berichtgeving in het Parool maakte duidelijk dat sommige onderdelen van het evenement alleen toegankelijk zouden zijn voor mensen die een entreekaartje zouden kopen. Het college maakt zich sterk dat alle belangrijke onderdelen van SAIL 2015, zoals het bekijken van het vuurwerk vanaf de kade en het vrij varen in de IJhaven, gratis toegankelijk blijven. Lees verder

Leden PvdA Amsterdam kiezen nieuw bestuur

De leden van PvdA Amsterdam hebben donderdagavond 13 november 2014 een nieuw bestuur gekozen. De voordracht van de selectiecommissie werd in grote meerderheid overgenomen door de leden. Nieuwe voorzitter is Herman Wiersema (36), die eerder voorzitter van de PvdA-afdeling Amsterdam West was.  Lees verder

PvdA bereikt: maatregelen tegen jeugdwerkloosheid, Ouderenfonds en meer

PvdA raadszaal

Vorige week was er gemeenteraad in de Stopera. De PvdA Amsterdam behaalde belangrijke resultaten, onder andere op het vlak van bestrijding van jeugdwerkloosheid en eenzaamheid, meer aandacht voor dementie en buurtinitiatieven en andere zaken. Lees hieronder verder:
Lees verder

Uitkomsten ledenpanel PvdA Amsterdam over toekomst

PvdA Panel

In september en oktober 2014 is er op verzoek van het bestuur van de PvdA Amsterdam een ledenpanel gehouden met vragen die relevant zijn voor de bezinning op organisatie en koers. Het overgrote deel van de respondenten steunt het initiatief dat de PvdA Amsterdam zich bezint op haar rol en positie: 54% is het er zeer mee eens en 39% mee eens. Lees verder voor de uitkomsten van dit ledenpanel. Lees verder

 • Op de agenda

 • Stadsdelen

  Kaart Stadsdelen
  Stadsdeel Nieuw WestStadsdeel WestStadsdeel NoordStadsdeel CentrumStadsdeel ZuidOostStadsdeel Zuidoost
 • Mensen

  Alle mensen bij de PvdA Amsterdam
 • Doneer!

  Met een donatie helpt u de PvdA Amsterdam. Met uw steun kan de PvdA strijden voor goed onderwijs, betaalbare woningen en geschikte banen voor iedereen.
  IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

  Bank:


  Bedrag:  Of kijk op onze speciale donatie pagina.

  Hartelijk dank!
 • Doe Mee!

  We zijn het hele jaar door in de stad te vinden: rozen uitdelen, canvassen op straat, debatten organiseren en nog veel meer. Zo blijven we continue in contact met de Amsterdammer. Belangrijk én gezellig, zeker in campagnetijd. Dus doe mee! Meld je nu aan, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

 • PvdA Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle activiteiten van de PvdA Amsterdam: meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Email Format