Meer preventie en voorlichting tegen drugs in de clubs

ADE: Hardwell Presents Revealed

De PvdA heeft de afgelopen dagen met afschuw kennis genomen van het nieuws dat er dit weekend tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) drie mensen zijn overleden als gevolg van drugsgebruik. Deze incidenten zetten ons allemaal aan het denken en brengt de discussie over drugsgebruik tijdens het uitgaan naar boven.
Lees verder

Uitnodiging VIP Festival 8 november

PvdA VIP

Op 8 november 2014 organiseren de Vrouwen in de PvdA het VIP Festival in Amsterdam. Het thema is dit jaar: ‘Emancipatiebeleid: stap vooruit?’. Deze bijeenkomst wordt speciaal voor vrouwelijke leden van de partij georganiseerd. Plaats: Theaterschool, Jodenbreestraat 3, Amsterdam. Zaal open om 13:30 uur. Het Festival duurt tot ongeveer 18:30 uur.
Meld je nu gratis aan via PvdAvipfestival2014@gmail.com.

Lees verder

PvdA Amsterdam Festival van de Toekomst: zaterdagmiddag 25 oktober

PvdA Logo DEF2

Op zaterdagmiddag 25 oktober zijn alle leden en sympathisanten van de PvdA in Amsterdam welkom op het Festival van de Toekomst. Samen gaan we aan de slag met de oekomst van de sociaal-democratie in onze stad. Locatie: De Burcht (voormalig vakbondsgebouw), Henri Polaklaan 9, Amsterdam. Tijd: 14.00 uur Aanmelden: aandeslag@bestuurpvdaamsterdam.nl
Lees verder

Alarm voor prostituees vindt doorgang

Wallen

Prostituees achter het raam krijgen de mogelijkheid tot een audiovisueel alarm dat in bedreigende situaties met een druk op de knop geactiveerd kan worden. Dit voorstel van PvdA-raadslid Dennis Boutkan is overgenomen door de burgemeester en het college en zal daarmee doorgang vinden. Lees verder

Algemene Beschouwingen: Speech Marjolein Moorman

Marjolein

Vandaag hield Marjolein Moorman, fractievoorzitter van PvdA Amsterdam, haar speech tijdens de Algemene Beschouwingen van gemeente Amsterdam. In haar speech was zij kritisch jegens het college en de door haar gepresenteerde begroting. Namens de gehele oppositie diende Moorman een motie in waarin het vraagt om een addendum, een toevoeging aan deze begroting waarin het meer duidelijkheid verschaft of zijn plannen. Lees verder

In memoriam Wouter Gortzak

Gortzak

Zaterdag 26 september jongstleden overleed Wouter Gortzak op 83 jarige leeftijd.

Wouter Gortzak had vele hoofd- en nevenfuncties, hij was onder andere eindredacteur van het Parool en was lid van de Tweede Kamer.

Lees verder

 • Op de agenda

 • Stadsdelen

  Kaart Stadsdelen
  Stadsdeel Nieuw WestStadsdeel WestStadsdeel NoordStadsdeel CentrumStadsdeel ZuidOostStadsdeel Zuidoost
 • Mensen

  Alle mensen bij de PvdA Amsterdam
 • Doneer!

  Met een donatie helpt u de PvdA Amsterdam. Met uw steun kan de PvdA strijden voor goed onderwijs, betaalbare woningen en geschikte banen voor iedereen.
  IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

  Bank:


  Bedrag:  Of kijk op onze speciale donatie pagina.

  Hartelijk dank!
 • Doe Mee!

  We zijn het hele jaar door in de stad te vinden: rozen uitdelen, canvassen op straat, debatten organiseren en nog veel meer. Zo blijven we continue in contact met de Amsterdammer. Belangrijk én gezellig, zeker in campagnetijd. Dus doe mee! Meld je nu aan, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

 • PvdA Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle activiteiten van de PvdA Amsterdam: meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Email Format